mustangmedusa

Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Medusa Corsfeldt - 18 augusti 2013 18:33

När man har en relativt välbesökt blogg så kan man lättare nå ut till läsarna på ett bra å peppande sätt, för det finns så fruktansvärt många människor som har dålig självsäkerhet för att de inte har bra sjävförtroende eller självkänsla. Det e' synd att det ska behöva vara så för många, helt i onödan!! Så här kommer alltså 8 tips på hur man lätt kan fejka självsäkerhet, för att sedan kunna få det på riktigt.....

*Fake it, until you make it.*

 


1. Rak i ryggen

En snygg, stark å självsäker person känns igen direkt på hållningen. Står man å går som en potatissäck, så kommer man att känna sig som en oxå. Så kom alltid ihåg att sträcka på dig!! Det ser dessutom mycket bättre ut.

 

2. Slappna av

Att se spänd å nervös ut tyder på osäkerhet, så koppla av å sluta lek med håret, bita på naglarna å andra småsaker som kan få dig att verka bortkommen. Släpp ner axlarna där de hör hemma. Ta några djupa andetag genom att andas in genom näsan å sen ut med munnen.

Du kan lura hjärnan! Om du tänker dig att du e' säker, glad å avslappnad kommer ditt psyke att efterhärma dina handlingar. 


3. Klä upp dig

Som du själv vill å med det som du trivs i. För gillar man det man har på sig så trivs man med det bättre å det syns verkligen då på personen. 

Det e' ju vetenskapligt bevisat att om man känner att man ser bättre ut, så mår man bättre. 

Klä dig då i sånt du tycker e' fint å sånt du gillar, använd din favoritparfym eller vad som helst som signalerar att du trivs med dig själv.


4. Läs på

Blir du jättenervös när du ska hålla föredrag eller prata inför folk? 

Du e' inte ensam!! Att tala inför en publik e' en av världens vanligaste rädslor!! Men det finns faktiskt ett knep som kan vara en livräddare när du ska ha en presentation i skolan t.ex: Plugga!!! Om du e' säker i att du faktiskt kan massor om ämnet du ska prata om kommer det att göra världens skillnad. Du kommer inte att stamma, rodna eller tappa bort dig, eftersom du inte chansar utan faktiskt vet vad du pratar om.


5. Hitta det du e' bra på

Alla har en talang - vilken e' din?? Ta reda på vad du verkligen e' bra på å utveckla det!! Satsa på din talang å din självkänsla kommer att växa i takt med att du blir bättre å bättre på det du håller på med å gillar att göra. Sedan spelar det ingen roll om du kanske inte e' lika bra på nåt annat. 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!!


6. Bjud på ett leende

Om du känner dig osäker syns det ofta i ditt ansikte utan att du egentligen ens tänker på det. Så när du hälsar på nya människor, e' på fest eller pratar med nån du gillar så visa alltid ett stort leende!! Om du ler ser du mer öppen å trevlig ut å känner dig gladare å säkrare!! 


7. Sluta jämföra dig med andra

Bry dig aldrig om hur andra ser ut, vad de har på sig eller vad de gör (på det dåliga sättet). Oavsett hur alla människor ser ut, så kan alla vara osäkra på nåt innerst inne. Å det finns en stor chans att det bara e' du själv som ser tovan i ditt hår eller fläcken på din tröja. Alla andra e' troligtvis upptagna med att fokusera på hur de själva ser ut å beter sig. 

Så försök alltid att vara nöjd med dig själv, hur du ser ut å vad du gör. Tänk på bra å positiva saker istället för att älta det dåliga å tråkiga...


8. Prata högre

Sluta mumla!! Om du pratar högt å tydligt verkar du säker på din sak å säker på dig själv. Försök att slappna av när du pratar å undvik bromsklossar som "alltså", "typ" å "liksom". 


 

 



Av Medusa Corsfeldt - 18 augusti 2013 17:56

Jag älskar den serien alltså!! Den e' riktigt bra!! 

Å som jag nämne i bloggen i våras nån gång, så har MTV flera väldigt bra serier som jag kollar på. Men nu säger jag att Teen Wolf e' bäst, tror jag!!   

Jag har sett alla tre säsonger å jag längtar tills det kommer en fjärde.....

Alla säsongerna finns på Swefilmer nu å det e' bra om man har råkat missat nåt avsnitt eller bara vill se igen,, så bra som det e', heheh!! 


 

 


Presentation


Hej där!! Kul att du har hittat hit!! :D
Snabbfakta om mig kommer här:
Namn: Medusa
Födelsedag: 27 juni 1993
Bor: Åtvidaberg
Jobb: Som fotomodell
Egna djur: Katter & kaniner. Hade häst förr...
Undrar du nåt, så e' det bara att fråga!! :D

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du är roligast & intressantast att läsa & titta på i en blogg??
 Djur
 Mode/skönhet
 Roligheter
 Fakta
 Tips
 Tankar
 Film
 Musik
 Böcker
 Mat
 Spelar ingen roll, bara det e' massa bilder
 Spelar ingen roll, bara det e' massa att läsa
 Annat (skriv då vad du tycker)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästboken

För kära osvenska läsare

Besöksstatistik

MustangMedusaPics

         

       

 

 

 

 

       

 

 

 

   

      

                         

Kloka ord:

*Man kan aldrig tycka om alla, men man kan däremot alltid acceptera/respektera alla. Om de nu förtjänar det....*

 

*Behandla andra som du själv vill bli behandlad tillbaka av dem. Med andra ord: behandla andra som de behandlar dig...*

 

*Var dig själv. Alltid!!* 

Puss & kram skumbanan!

 


Ovido - Quiz & Flashcards